Om att bli tvungen att ta svåra beslut

Posted by

Ja, ibland måste man… 

 Musse 6 år och Smilla 8 år behöver ett nytt, kärleksfullt hem. De är två vackra Heliga Birmor som är tillgivna likt två små hundar : ) Keliga och gosiga, friska och krya. Båda har stamtavlor, dom är försäkrade och vaccineras en gång per år så som det rekommenderas att man gör. De gillar att vara ute och ligga på spaning i gräset lika mycket som dom tycker om att sova nära på natten. Birmor är en verkligt fin ras med en päls lika vacker och mjuk som den är lättskött. De kräver inte mer än torrfoder och rent vatten och såklart en massa kärlek. 

Det är med stor sorg jag blev tvungen att ta beslutet att hitta ett nytt hem till dem. Men jag är helt säker på att det blir det bästa för dem. 

Musse och Smilla söker ett hem där det bor en eller fler famnar som längtar efter mjukt sällskap : ) att kunna gå ut och in är en nödvändighet. Jag tänker mig en trygg familj med aningens större barn än våra, eller om du lever ensam och längtar efter fyrbent sällskap. 

Maila mig på nadja.nordstrand@gmail.com vid intresse eller frågor. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *