Glädje mitt i sommaren!

Posted by

   

 Vi har haft bästa veckan på vad som känns som flera år, i fredags och igår : ) Som i fredags när Fred började gå!!! Kan en dag börja bättre?! Och som om inte det vore nog så hade vi kvällen innan fått höra att ett kompisgäng skulle till Skansen med alla barnen på fredagen, så vi packade ihop oss och åkte in till stan för en heldag med glass, djur och lek. Nu måste jag dessutom skryta lite : ) För våra barn skötte sig så himla bra att vi inte kunde annat än pysa över av stolthet och lycka. Dom åt, sov, lekte, Henry åkte karusell och veteranbilar och åt en massa glass. På eftermiddagen somnade alla tre barnen i sina vagnar så Mathias och jag gjorde det enda rätta – Vi köpte varsin öl, satte oss i solen och njöt. Sen la vi oss ner på bänken och slumrade till en liten stund. När vi vaknat till så samlade vi ihop oss med våra vänner och bestämde oss för att äta middag på Koh Phangan. Vi var 6 vuxna och lika många barn : ) och det gick så himla bra!!! På vägen hem delade vi upp oss så att jag körde hem med Fred och Lorenz medan äventyret fortsatte för Henry som fick åka tunnelbana och buss hem med Mathias. Att få en sån dag då allt bara klaffar och alla barnen är nöjda är som att vinna på Lotto flera gånger om : )  

    
 Att vi dessutom blev inbjudna på middag hos en av Mathias barndomsvänner med familj igår kändes också väldigt härligt. Så igår gick vi ut på långpromenad till Henrys stenkastarställe nere vid vattnet, åt lunch i vårt lilla centrum, kom hem, packade om och satte på oss löparskor och gick de fyra kilometerna hem till våra vänner. Där lekte barnen och Henry skrattade som aldrig förr med Max som busade med basketbollar : ) Vi fick mat som var bortom denna värld… Såååå gott!!! Vi vandrade hem vid elva och var på så himla gott humör. Så som man blir när man umgås med härliga människor och äter gott och bara trivs.  

   
Hela veckan har varit väldigt mysig. Vi har träffat familj och vänner, ätit och haft det bra. Nu väntar vi på att Lorenz ska knäcka “gåsjälv-koden”, jag tror att det kommer inom en vecka, men vad vet jag. Nu är det dags för en varm kopp kaffe ute i solen medan dom små sover middag : ) Om ni bara visste hur mycket jag njuter just nu. Det känns som att vi har fått en ny harmoni i familjen som alla fem mår väldigt bra av. Att min nya medicin fungerar anar jag är en stor del i det. Att må bra i sig själv är verkligen den bästa gåvan man kan ge till sin familj och sina vänner.  

 Kram från mig!

3 comments

  1. Jag njuter och känner lycka av att läsa dina ord Nadja…kärleken, värmen och glädjen känns så väl ! Önskar er en fortsatt fin sommar ☀️☀️☀️ Kram Lena

    1. Tack Lena! Va härligt att jag kan sprida lite glädje 🙂 Hoppas att vi ses efter sommaren. Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *