Vissa dagar alltså…

Posted by

just den här började strax efter kl 06, då med glada ljud inifrån Fred och Lorenz säng. Halv sju gick jag dit och hittade två vimmelkantiga killar. Dom hade vaknat alldeles för tidigt på grund av Freds kisskatastrof. Strax efter halv sju började dom bli rätt missnöjda och jag väldigt väldigt trött… Frukost. Dom lät ömsom som två mistlurar, ömsom aningens mindre när dom hade mat i munnen. Sen har dom varit arga precis hela jävla dagen. Jo, jag överdriver en aning. Dom sov i bilen i en timme, men vaknade när Henry kräktes ner hela bilen. I badkaret var dom nöjda i ungefär en kvart. Och jag hann se en glad trio åka omkring på twinsens nya Bobby car – Henry vid ratten, Fred sittandes på släpet och Lorenz som puttar på. Så säg att två timmar totalt sen klockan 06.40 har varit skrikfria. Där har ni vår dag. Plus en trött treåring som var ledsen för att han kräktes, sen trött så att han puttade, rev och drog sina bröder i håret… Jippie.  

   
Räddningen var, helt seriöst, just att dom små inte ville sova middag, för dom däckade på 5 minuter kl 18.30. Nu har vi haft picknick framför Alfons med Henry, ätandes hamburgare hämtade från McDonalds. Vi blev liksom strandade här. Värmen har mest känts kvävande, vi längtar efter havsluft.  

 Jag vet att jag inte borde klaga. Läget kunde vara så himla mycket värre. Det här var en dålig dag på två veckor och alla våra barn sover hela nätter och äter okej. Det råkade bara falla sig så att både jag och Mathias känner oss helt orkeslösa. Inte supersugna på att torka kräkiga bilar, bilstolar, barn och bebisar. Otacksamt kanske. Borde kanske egentligen skriva något klokt om hur man kan vända en sån här dag, om olika bra sätt att tänka för att ta sig igenom en tuff dag. Men jag orkar inte tänka på det nu. Vi får lämna den här dagen, blicka framåt och hoppas på en gladare och piggare familj imorgon. 

Sömn, Gud giv mig sömn i natt. Tack och amen, eller nåt, vem du nu är. 

❤️ 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *