Ytligheter och inligheter : ) 

Posted by

  Gårdagen startade med uppvak strax efter 06, frukost och lek med Fred och Lorenz. Sen! Långpromenad i augustivärmen med dem i vagnen : )  
 Vidare hem till Täby för att åka vidare på födelsedagsfirande. Kräftor och skratt får summera den kvällen : ) Vi kom hem vid 23 och våra små sussade så gott även när vi bar över dem från bilstolarna till deras säng. Sen satt Mathias och jag uppe en stund och pratade.  

 Idag vaknade jag och blev rätt butter när jag kom på att jag väger 10kg mer än vanligt (skitmedicinen från maj, tack för den). Men så hittade jag en kjol där midjemåttet fick plats och så åkte jag in till stan. Och på tåget in så märkte jag hur jag sträckte på mig och gick rak och stolt, tänkte att vad fasen gör några kilos övervikt? Dom kan jag gå ner. Jag tänkte på att det nu står drygt 6000kr i Gelivfonden för Mirijam och va stolt jag är att jag vågade. Att jag litade på min instinkt och möjligheten att hjälpa. Nu har vi tillsammans samlat in totalt 38 000kr såhär långt! Jag är så stolt och så tackam för att ni är så många som har valt att bidra. Insamlingen pågår två veckor till och Mirijam behöver minst en Tysklandsresa till för att träffa specialisterna där. Så in på geliv.nu om du vill vara med i rond 2 : ) 

Och mitt i allt fick jag en dag med ansiktsbehandling, lunch och glass med världens bästa syster. Nu hem till tre av mina fyra fina killar. Det är en bra dag idag : )

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *