2015 – may you rest in peace

Posted by

 Vilket år det var… Jag pustade liksom ut både fysiskt och psykiskt på nyårsdagen. 2015 – jag kommer inte att sakna dig. Däremot tar jag med mig godbitarna och har för avsikt att utveckla dem under det kommande året. Jag har mina topp tre och dom får du här:

Blogginlägget som Mathias tyckte att jag var fullkomligen galen att lägga ut, men som jag såklart redan hade publicerat innan jag pratade med honom om det haha : ) Desperate times calls for desperate actions. Det är ingen underdrift när jag säger att responsen och hjälpen vi fick under februari och mars i år är en av anledningarna att vi fortfarande är en hel familj idag.

Sen kom maj och en ny våg av jävlar anamma. Ännu ett blogginlägg skrevs, rakt från hjärtat, och responsen var direkt. Och helt fantastisk! Under lite drygt tre veckor samlade vi in nära 40 000 kronor som jag gav oavkortat till Mirijam som desperat behövde åka till Tyskland för att få hjälp att komma vidare i behandlingen av den svåra sjukdomen som hon lider av. Självaste Yoga Girl retweatade det här inlägget för att sprida ordet och min vädjan om hjälp och det kändes väldigt fint. Och stort.

Min tredje bästa är kanske ändå den allra bästa. Den handlar om Mathias, mig och våra tre barn. Vi började 2015 i katastrofalt skick. Jag var djupt deprimerad, Mathias sönderstressad, vi blev tvungna att börja ge Henry dropp hemma på nätterna…Vi har bråkat, pratat, skrattat, nött och blött och jag vet inte allt. Och även om jag är lättad att 2015 är över, så lärde vi oss massor. Och viktigast av allt är att vi börjar komma så pass på fötterna att tankar och planer nu kan bli till handling. Kärleken brinner fortfarande klart och barnen är ett år äldre (tack gode gud..!). 2016 börjar SÅ mycket bättre. Med skärgårdsluft i lungorna och en plan för hur vardagen ska funka så bra som möjligt. Med konkreta mål för hur familjens totala stressnivå ska hållas så låg som möjligt. Med hopp och en stor dos glädje.

Och för min egen del – daglig meditation.

Guldmedalj till oss alla som kämpade förra året!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *