Önskelista på en onsdag.

Posted by

Här har vi Fred. Vi hade lite att fira idag så barnen fick efterrätt i form av vaniljglass, banan och lite kolasås. Fred tyckte dock inte att det var nog utan slevade i några skedar hummus också… Tydligen mycket gott för skålen blev tom och barnet nöjt : ) 

Onsdag. Två dagar efter de första två dagarna i utbildningen till mindfulnessinstruktör. Igår var jag heeeeelt slut. Så trött att jag höll på att somna stående… verkligen helt uttömd, men samtidigt så himla glad för åh va det är roligt och spännande!

Onsdag. Dagen då jag fick gåshud när Mirijam la upp sin första positiva facebookstatus, som handlar om hennes sjukdom, på väldigt väldigt länge. Mirijam har haft problem med infektioner i sina ögon de senaste månaderna och det är en del av sjukdomsförloppet. Hon är som ni vet allergisk mot så många läkemedel att läkarna här hemma har svårt att veta vad de ska ta till för att hjälpa henne och mota bort den Mirijam själv kallar för mr Susac. Vi önskar att hon kunde få en remiss till Ilka Kleffner i Munster, Tyskland. En remiss skulle ju öka hoppet för ett bättre samarbete specialisterna emellan. Men tillbaka till de positiva nyheterna : ) De senaste inflammationerna som upptäcktes för någon vecka sedan är nu borta. Kan det vara så att Mirijam trots alla allergiska reaktioner på sistonde, ändå har svarat positivt på någon av de medicinska behandlingarna? Kan det vara så att hennes kropp har löst problemet på egen hand? Hur som helst, en bra nyhet är en bra nyhet och en bra nyhet kan ge gott om nödvändig energi att orka vidare. Min magkänsla säger att det här bara är början och att fler positiva besked kommer att dyka upp i år. Men det tveklöst finaste är ju att Mirijams dotter är övertygad om att hennes mamma snart kommer att vara frisk igen.

Kan vi inte se till att öka alla chanser till att lilla My får rätt? Min önskelista ser ut såhär:

  1. Läkarna som behandlar Mirijam här i Sverige börjar ta kontakt med Ilka Kleffner och ta hennes råd och rekommendationer på allvar. Om inte annat så för att det faktiskt inte skadar att prova.
  2. Mirijam är på plats i Munster runt den 20/5 så att Susac-specialisterna som då är samlade kan få träffa en av deras mest svårbehandlade fall in real life.
  3. Att insamlingen når upp till minst 60 000 så att Mirijam och hennes familj kan få ekonomisk avlastning.
  4. Att alla tre ovan leder till att Mirijam blir frisk och kan återgå till att vara den hon vill vara.

För att vara med i insamlingen swishar du valfri summa till 0733925935 eller gör en överföring till Handelsbanken konto Geliv.nu 6179 909 564 388. Insamlingen pågår under april, sen förs hela den insamlade summan över till Mirijam den 2/5.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *