Ja.

Posted by

  Min bästa lyxdricka just nu – alkoholfri öl. Men så köpte Mathias folköl här om dagen och det var också gott en sån här dag : ) 

Var ska jag börja? Det har hänt så mycket den här veckan, så mycket bra! Okej. Jag provar att skriva ner mina ord såhär:

Mirijam. Ibland säger mitt intellekt att det du är med om är så otroligt på alla plan att det blir svårt att tro att allt är sant. Kan det verkligen gå till såhär när en människa blir svårt sjuk? Hur kan en och samma person råka ut för så mycket elände? När ska det vända? HUR ska det vända? Frågorna är så många och Mirijam, du står ut med mina kavalkader av frågor, som om du inte hade nog att göra som det är… : ) Men mina frågor är just bara frågor, för jag har aldrig tvivlat på dig. Samtidigt ser jag på mina texter om dig och dina upplevelser och inser att de lätt skulle kunna uppfattas som överdrivna. Men så läser jag alla mina andra texter här på bloggen och inser att min egen historia skulle kunna uppfattas på samma sätt. Livet är helt enkelt rätt otroligt på alla möjliga sätt och nu går vi vidare till nästa stycke : ) 

Mirijam är ju välkommen till Tyskland i maj. Ilka Kleffner tyckte ju dessutom att det var en mycket bra idé att Mirijam är på plats i Munster när samtliga specialister på Susac Syndrome samlas just där. Mirijam har fått ett “schema” för de undersökningar som Ilka vill genomföra och jag slås hela tiden av det professionella bemötandet som Mirijam får i sin kontakt med Kleffner. Till skillnad mot bemötandet hon får på flera håll här hemma.

Mirijam. Din histora är så svindlande, rörande, sorglig, skrämmande, spännande… Så idag. Jag får både gåshud och måste le superstort när jag tänker på det : ) Läs noga nu. 

Ilka Kleffners fråga till Mirijam: “I also have a question for you: Would you like to talk about your disease history at the meeting? This would be completely voluntary, but it would be of great help. I know that you describe it very well and that you are used to speak in public. Please just consider this request and think about it and let me know your decision.”

Mirijam svarade ja.

/Swisha din hjälp till Mirijams resa till 0733925935. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *