Klippet… 

Posted by

  Jag vet inte varför jag envisas… Lorenz tveksamma frisyr blev ungefär hundra gånger värre igår när jag gav mig på hans hår med kökssaxen 😂 Jag vet att jag ligger på minusskalan i talang för att klippa hår och ändå kan jag inte låta bli. Men men, inget ont som inte har något gott med sig – nu har vi klipptid till hela trion i eftermiddag. Gapet i plånboken tänker vi på en annan dag haha… Varför är det så himla dyrt att klippa håret?? 

Det var dagens ytligheter.

Insamlingen står nu på drygt 19 000 kronor! Känner jag någon som har bra kontakter med ett flygbolag med flighter till Münster? Jag tänker såklart på möjligheten att få Mirijams flygresa sponsrad, som en del av insamlingen. Vet du något så maila mig! nadja.nordstrand@gmail.com

söndagskram!! ❤️ 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *