Vardag

Posted by

Vardagen är min drivkraft. Förståelsen av hur betydelsefull vardagen är har förändrat mitt liv. Det är den erfarenheten som gör att jag både måste och vill hjälpa Mirijam. Alla människor förtjänar en värdig vardag.

IMG_0690.JPG

Jag kan inte föreställa mig hur livet skulle vara utan den ständiga ovissheten och de regelbundna sjukhusbesöken. Att ge Henry droppet här hemma på nätterna börjar bli vardag, men det har bara pågått i ett år så det är inte helt naturligt än. Ibland försöker jag fantisera om hur det vore om Henry blev frisk, men jag kan inte se det framför mig. Jag kan inte heller föreställa mig dagen då han får en diagnos. Vi är inne på år fem av ovisshet, sjukhusbesök, utredning och provtagningar. Var är vardagen i det? Ingenstans, men ändå precis överallt.

Jag önskar av hela mitt hjärta att Mirijam inte ska behöva vänta fem år med att bli fri från sin sjukdom. Jag vill att hon ska få bästa möjliga vård och hjälp att tillbaka till sin vardag. Läs gärna min vän Tinas text idag : ) Och var med i insamlingen! Swish 0733925935.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *