Livet

Posted by

Mathias kom hem från USA i fredags och vi hann fira hans födelsedag hela eftermiddagen och kvällen : ) Väldigt mysigt. Nu sitter han på planet mot Japan och vi har en rätt speciell vecka framför oss. Mathias når svensk mark igen på onsdag.

Mirijam åker till Tyskland på torsdag och när hon frågade mig om jag vill följa med henne så var mitt svar självklart. Vi har inte träffats sen vi gick ut nian för 20 år sen och nu ses vi på Arlanda på torsdag för en livsavgörande och intensiv resa. Som prins Daniel så fint beskrev 2012, så sammanfattar jag nu mina känslor till att vara lite all over the place : ) och jag lovar att ni kommer att vara med via mina texter här. Vi kommer hem igen på lördag och sen avslutas kursen jag går på söndag och måndag. Livet erbjuder helt enkelt ovanligt mycket just nu och jag tar in så mycket jag förmår.

IMG_1210

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *