Sommarlov!

Posted by

IMG_0101Sommarlov! Och vilket sommarlov…! Mathias och jag är lediga tillsammans sen midsommar ungefär och herregud vad vi har det bra. Det känns som att mitt instagramkonto går på overload av bilder på hav, glädje och barn i flytvästar : ) och det är så! Jag har den bästa sommaren i mitt liv! Det senaste året har jag lyckats göra mig fri från så mycket mentalt baggage och det är det som gör mig så förundrad – det går, det gick!

Så hur ser det ut hos mig just nu? Henry och hans kompis Harry tar en lugn stund inne framför Harrys favoritserie. Fred och Lorenz åker fyrhjuling med Mathias. Jag sitter på framsidan och lyssnar på vinden och ser ut över viken och hallonsnåret. Benen är brunare än på flera år, kroppen känns lätt och så även sinnet. Vi lever för dagen och tar vara på det vi har. Kanske uppfattas vi som lite ensliga som håller oss här på ön och gör det som faller oss in, men som vi njuter! För första gången på 6 år har vi en sommar som ger oss så mycket välbehövd återhämtning och glädje och det är så fantastiskt att jag inte finner ord…. : )

KRAM!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *