Hejhej! 

Posted by

Killarna är lite oroliga och i väldigt behov av närhet. Första veckan på förskola, bortrest pappa och störtförkyld mamma blev kanske inte den bästa kombon, men allt går ju : ) Viktigast av allt är att alla tre trivs så bra på dagarna. Jag förstår att dom är trötta och kinkiga på eftermiddagarna den här veckan så vi har fri tillgång till välling (nästan i alla fall), vi äter de godaste mellismackorna och dricker chokladsmoothie, har hopptävling i sängen och springcykeltävling efter middagen. Röriga nattningar tär däremot på mitt tålamod… Men jag ska inte klaga. Jag får ju ligga hemma och VILA bort min infektion flera timmar i sträck för första gången på över två år : ) det är inte fy skam. Och imorgon kommer han hem. Han som ingen av oss någonsin vill vara utan ❤️

Nattinatt! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *