Just idag.

Posted by

Just idag rinner tårarna, just idag orkar jag inte riktigt. Det tar så hårt att se Henry tappa balansen av yrsel för att hans blodvärde är lågt, se min stora fina kille som bara vill ligga och vila, höra honom säga att han behöver blod. 

Från och med idag ska vi ge Henry dropp 5 dagar i veckan. Och så fort vi har fått hem sprutor som passar till hans nya pump så ska droppet gå under 12 timmar istället för 10. Det är ingen katastrof, inget akut, inget mer än en justering av hans medicin. Men jag önskar inget hellre än att han slapp allt vad sjukhusbesök och mediciner heter, hur bra vi än har det när vi är där och hur bra det än funkar att ge dropp här hemma.

Tänk om vi bara kunde få reda på vad det är som orsakar Henrys anemi nån gång! Vi har väntat i snart 5,5 år och somliga dagar är den vissheten så galet mycket jobbigare än andra.

Imorgon kommer allt att ha lagt sig, jag kommer att gå till jobbet och säkert känna mig rätt glad. Säkert ganska lättad. Motiverad. Inställd på att göra det bästa av det som är. Precis som många andra gånger efter en ledsen kväll. 

Nattinatt ❤️ 

One comment

  1. 😢 Stor kram till er alla 😘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *