Fredag!

Posted by

Ett stycke fredagsglad och aningens trött jag : ) Dagarna börjar runt 04.30 nu för tiden och jag ser fram emot att ställa om till sommartid i helgen. Sjukhusdag igår och nästa på onsdag. 

Henrys ferritin har äntligen börjat sjunka!! Efter ett drygt år av höga värden, MR och leverbiopsi som visat på betydande järninlagring så har det nu äntligen vänt : ) Vi ger honom dropp 12 timmar per dygn, 6 dagar i veckan, sedan ett par månader tillbaka och även om det funkar bra så var goda nyheter en välbehövd boost. Plus att Henrys hb var 92 igår, så transfusion blir det först på onsdag. Och vet ni – det är rekord i transfusionsintervall. Och det trots att vi hade influensa i samband med den förra transfusionen!! 😃 vi firade med godis och nya roliga träningsredskap till hjälten. 

Den här filuren pratar för fullt, precis som sin bror. Det senaste ordet är “toppen!” : ) och det får avrunda den här lilla uppdateringen. 

Fredagskram från oss! ❤ 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *