Livet!

Posted by

Det finns så mycket att skriva om så det är lika bra att ta en sak i taget : ) Först och bäst av allt är att skrivarlusten är tillbaka och det gör mig glad! Likaså längtan efter ordentlig fysisk träning och det var inte igår.

Just idag är jag hemma med alla tre små skatter. Lorenz vaknade superrosslig igår, kruppig hosta, hes och hängig. Alla veckans planer (som givetvis var ovanligt många) fick styras om och justeras och så delade M och jag på vab-dagen igår. Döm på vår förvåning när sen Henry kaskadkräktes över hela köket under eftermiddagen… Jag stod med händerna i chokladbollssmet och fick jobba hårt för att inte börja gapskratta. Det blev så komiskt allting… och det var som om allt stannade upp tills Henry kräkts färdigt och det var dags att bestämma nästa steg. Efter massor med tröst ställde sig Henry i badkaret och tog en varm dusch, twinsen stod blixtstilla på varsin pall och jag sanerade golv, väggar, kattmatskålar med mera… : ) och smsade Mathias att det nog var bra om han kom hem igen. Vilken tur ändå att Henry ville vara hemma och ta hand om Lorenz så att det slapp hända på förskolan!

Hur som helst, det är tufft med många vab-dagar och allt pusslande hit och dit på precis alla plan. Men någonting viktigt föll på plats förra veckan. Det blev plötsligt mycket lättare att acceptera läget som det är och jobba utifrån de förutsättningar vi har. Skönt! Så högsta prioritet den här veckan är att sova, äta och meditera. Liksom alla andra veckor egentligen : )

Apråpå något helt annat så träffade jag och Henry en dietist under förra veckans sjukhusdag och om det ska mitt nästa inlägg handla om.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_792aÄlskar ju allt som har med kroppen och knoppen att göra, därav veckans bokval : ) Rekommenderas varmt!  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *